ARDEX

Välkommen till

ARDEX

En av världens mest framgångsrika tillverkare av snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlim

ARDEX

I över 70 år har ARDEX varit en världsledande tillverkare av snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlim. Än i dag är ARDEX ett fristående familjeägt företag. Det betyder att trots vår strävan att alltid hitta marknadsomvälvande innovationer, har vi lyckats behålla vår viktigaste grundsten – att aldrig kompromissa med vår höga kvalitet. Genom att alltid arbeta efter de senaste kraven på kvalitetssäkring kan vi garantera vår höga, jämna kvalitet. Det är inte någon slump att ARDEX är en högt ansedd premiumpartner inom byggindustrin.

Ett ledande företag på världsmarknaden

ARDEX Chemie GmbH i tyska Witten-Annen grundades 1949. Sedan dess har ARDEX stadigt växt till dagens världsomspännande koncern med en omsättning på cirka 1 080 miljoner Euro om året. En stark intern tillväxt tillsammans med noggranna och strategiska förvärv har satt ARDEX-koncernen på kartan med sina 67 dotterbolag, 18 stora varumärken och 4 000 anställda i över 50 länder på alla kontinenter. ARDEX är helt enkelt en världsledande tillverkare av högkvalitativt byggmaterial för den professionella byggaren.

Kostnadseffektiva systemlösningar för branschen

Genom vårt långvariga samarbete med branschen har vi djup kunskap om behoven. Vår viktigaste inspirationskälla är, förutom vår långa erfarenhet kring material och arbetsmetoder, en levande dialog med våra professionella kunder. Den drar vi nytta av när vi utvecklar de av branschen respekterade systemprodukterna som möter de professionella byggarnas krav på kostnadseffektivitet och arbetssätt. Våra produkter lagerhålls i Sverige av utvalda återförsäljare som svarar för den lokala tillgängligheten. Vi på ARDEX koncentrerar mycket av vårt arbete till teknik, kunskapsutbildning och säljsupport.