System

Golv i garage, förråd och uppfarter

Golv i garage, förråd och uppfarter

Lättstädade golv i garage och förråd

Med hjälp av våra snabba och innovativa produkter kan du reparera och stärka skadat golv i garage, förråd och uppfarter. Skapa fräscha och lättstädade golv som håller i många år framöver.
Behöver du tips och råd? Gå gärna in på respektive produkt och läs produktbladet eller kontakta oss på 08-556 315 50 och välj produktrådgivning.

Laga

ARDEX A 46 är ett reparations- och fallbyggnadsbruk och används där det behövs lagningar.
Använd produkten för spackling och utjämning av hål, ojämnheter, sprickor och svackor på garagegolvet och väggarna. ARDEX A 46 kan läggas i skikttjocklekar mellan 2-30 mm. Har du i samband med garaget eller förrådet en trappa som behöver lagas? Då kan använda ARDEX A 46 även där. Produkten passar både inom- och utomhus. ARDEX A 46 är väldigt lätt att arbeta med och har en smidig konsistens. Efter ca 2-3 timmar är produkten gångbar (vid 20°C).

ARDEX A 46 kan användas på:
Slipsatser, betong, anhydrit, keramiska plattor, klinker och golvgipsskiva.

Avjämna

Den cementbaserade avjämningsmassan ARDEX K 301 MIX är särskilt lämplig för förråds- eller garagegolv som skapar en slät och stark yta och som också tål både snö och is. ARDEX K 301 MIX kan även läggas där det finns risk för tillskjutande fukt, till exempel fuktiga källargolv. ARDEX K 301 MIX kan läggas i skikttjocklekar mellan 4-30 mm och är gångbar efter ca 2-3 timmar (vid 20°C).

ARDEX K 301 MIX passar till exempel på underlag av:
Betong eller cementslipsatser.

Garageramp eller fasning

Vi har flera produkter som kan användas till att gjuta en ramp till förrådet eller garaget. Vilken produkt som är bäst lämplig är beroende på höjden, underlaget eller andra faktorer. Kontakta oss så ger vi tips och råd vad som passar bäst just till ditt projekt.